prijedlog da novo zvanje

Before posting a new topic make sure that your idea has not been suggested by someone else yet. You can use Forum's "Search" option or Ctrl+F.
Posts in this sub-forum which do not carry an important message can be deleted.
Post Reply
Crnivitez1
Novice

prijedlog da novo zvanje

#1 Post by Crnivitez1 »

da se ubaci 6 zvijezda ,kao neko novo zvanje , jer evo mi na 5 dok pređemo, ovi nas jaki ubijaju, mene čovjek ubija svaki dan, to se ne može izdržati a ne da mi se biti na 4 zvijezde jer malo vojske se ima :)
Theblejac
Novice

Re: prijedlog da novo zvanje

#2 Post by Theblejac »

zatvori kapiju dodjavola !!! Pa kad je otvaras stavi ga u hram... pre neg predjes na 5* moja preporuka ti je da usavrsis hram i imas najmanje 2 heroja od kojih 1an mora da bude ucitelj..Vidis ko ti je na teritoriji te likove drzis u hramu...
PippinLord_rs
Novice

#3 Post by PippinLord_rs »

Theblejac wrote:zatvori kapiju dodjavola !!! Pa kad je otvaras stavi ga u hram... pre neg predjes na 5* moja preporuka ti je da usavrsis hram i imas najmanje 2 heroja od kojih 1an mora da bude ucitelj..Vidis ko ti je na teritoriji te likove drzis u hramu...

hahahahaha dobro si mu rekao ali posavjetuj ga da ima i vaskrsitelj na savrsenom nivou. znam sizirene koji ga nemaju, a u gradovima imaju po jednu obicnu kulu, nemaju cak ni magicne. :D hahahah Ima nas svakakvih :D
LordV
Novice

#4 Post by LordV »

ko nema vaskrsitelja? axxa
Post Reply