narko_pt unistena ahiruina 7

Only players who are going to post a story about the Arch-Ruin annihilation can start topics here.
Post Reply
narko_pt
Novice

narko_pt unistena ahiruina 7

#1 Post by narko_pt »

Dan ko i svaki drugi na poslu stigla pauza da se odmori malo ulazim u igricu proveravam poruke da vidim ima li ssta zanimljivo neka ruina da se skine ili bilo sta listam poruke po neka ruina lv5 nije lose listam dalje na slaedecoj stranici ima sta da vidim ruina lv 7 ,gledam i sam ne verujem 11h pre podne , mislim u sebi vec je neko skinu ruinu lv7 , proveravam lokaciju ne verujem jos sedi ruina nije niko unisti , na brzinu prorokujem niko ne ide prema njoj ekstra ali i dalje ne verojem sta se dogadja da su moji istrazivaci nasli cuvenu arhiruinu lv7,

od sinoc do sad proslo je dosta vremena neko je verovatno vec nasao i krenuo skrivenim napadom na ruinu ruina je i dalje pored mog glavnog grad krecem svom vojskom na ruinu ne koristim kalkulator nema heroj u ruini ekstra po nekoj proceni skidam je bez problem , poslao svu vojsku na ruinu ,napada traje oko 45 min ,predugih 45 min prorokujem opet misije i ne verujem ali i dalje nema nista samo moj napad koji uprvo poslao .

Nakon stalnog prorokovanja misije vreme nikako da prodje pauza prosla mora da se radi ne mogu da pratim napad , nakod par sati posao odradjen idem kuci i odmah na telefon ulazim proveravam poruke to je taj ossecaj adrenalin kada sam ugledao da sam unistio cuvenu arhiruinu 7 neopisiv osecaj adrenalin i dalje udara ,veca razmisljam koje arttovi mi hvala za dalje igranje ,to je jedan od najuzbudljivijih dana u igrici
http://prntscr.com/mv2uyr
Last edited by narko_pt on 16 Mar 2019, 15:25, edited 1 time in total.
hatalabanana
Esquire

Re: narko_pt unistena ahiruina 7

#2 Post by hatalabanana »

Na žalost, priča o uništavanju arhiruine ne zaslužuje nagdadu.
Preradite priču.
Post Reply

Return to “Stories about the great deed – Arch-Ruin annihilation!”