Re: arcizřicenina

Only players who are going to post a story about the Arch-Ruin annihilation can start topics here.
Post Reply
Torguenada1
Novice

#1 Post by Torguenada1 »

Díval jsem se upřeně na svého zvěda který mi se strachem v hlase podával hlášení o jeho objevu. Jeho hlas se chvěl strachem, ale jeho oči zrazovaly skryté nadšení. Horda děsivých monster se usadila na nedaleké pláni, jejich počet větší než kolik je možné porazit silou jediného království. Co se jevilo jako beznadějná situace přineslo také nevídané možnosti. Armáda takové velikosti bezpochyby skrývá nepřeberné množství pokladů. Podíval jsem se na džbán vína který jsem držel v ruce, na stoly které se prohýbaly pod tíhou všelijakých delikates a poté na mého věrného přítele, který se mnou prošel nezpočtem bitev. Slov nebylo třeba, výraz jeho tváře mi prozradil vše co jsem potřeboval vědět. Bez dalšího otálení jsme oba položili naše džbány na stůl, svolaly jsme naše vojska a posilnění vínem a s vidinou bohatství a slávy jsme vyrazili vstříc našemu nepříteli. Jak jsme se blížili k našemu cíli tak se před námi začal odkrývat pohled který by leckomu přivodil noční můry. Monstra všech tvarů, velikostí a barev, hlava na hlavě kam až oko pohlédlo, ale já, můj přítel a naše vojska nejsme jen tak leckdo. Počet našich nepřátel byl možná ohromující ale naše vojska nebyla o nic menší. Vydal jsem příkaz k útoku a naši golemové se vrhli vpřed a jako neproniknutelná smrtící stěna kosili všechny nepřátele kteří se jim dostali na dosah jejich mohutných kladiv. Těla padaly, hlavy létaly, všude se ozývalo nelidské vřeštění jak se naši nepřátelé v prvních řadách snažili varovat jejich spolubojovníky o našem náhlém útoku. Tisíce monster padlo než se vůbec stačili zorientovat, jejich pár léčitelů nemělo šanci udržet krok s efektivitou našeho útoku. Naši léčitelé měli naopak spoustu času na to aby zaručili že na naší straně zůstali všichni naživu a v plné síle. Moment překvapení byl ale jenom dočasná výhoda a naši nepřátelé se brzy seskupili. Ze zadních řad se vzneslo hejno okřídlených monster a přeletělo přes pozemní vojska směrem k našim léčitelům, ti ale nedali najevo žádné obavy z blížícího se nebezpečí. Jako kdyby to bylo jenom hejno neškodných ptáků a ne letka extrémně nebezpečných monster, naši léčitelé se dál věnovali svému úkolu. Bez jakéhokoliv varování, hromy a blesky začaly najednou decimovat tato létající monstra a já se pyšně ohlédl na naše hromovládce, kteří byli zdrojem tohoto náhlého útoku. S takovou koncetrovanou silou byla brzy všechna létající monstra rozprášena, některá ve strachu utekla, ta co přežila pád na zem byla dobita našimi pozemními jednotkami. Bez obav z dalšího nepřátelského náletu jsem poslal naše hromovládce aby se připojili k probíhajícímu pozemnímu útoku. S každým jejich útokem, skupina nepřátel se promněnila v prach. S pomocí golemů kteří se aktivně snažili seskupit vícero nepřátel do jednoho místa, tato strategie výrazně urychlila náš postup. Netvalo dlouho a probojovali jsme se až k nepřátelskému velení. Hned jak jsem zahlédl jejich vůdce, beze strachu jsem se na něj vrhnul. Skupina golemů kolem nás vytvořila kruh, bráníc nepřátelským jednotkám aby mohli přijít jejich vůdci na pomoc. Koutkem oka jsem zahlédl svého přítele už v souboji proti nepřátelskému generálovi, ale nespustil jsem oči ze svého protivníka. Pevně jsem uchopil svůj meč a s výkřikem jsem se na něj vrhl. Bránil se co mu síly stačily, ale od začátku bylo jasné že jsem měl navrch. Jeho jednotky už padly nebo se rozutekly, těch pár co zbývalo už nemělo šanci zvrátit výsledek téhle bitvy. Zásah za zásahem, jeho život se blížil ke konci. S posledním dechem se pokusil o ještě jeden zoufalý útok, ale tím mi jenom dal šanci mu zasadit smrtelnou ránu. S vítězným výkřikem jsem zvedl svůj meč, informujíc všechny o svém vítězství. Bez vůdce a proti přesile se zbylé jednotky našich nepřátel rozutekly do všech stran a naši nosiči začali prohledávat bojiště a sbírat cenosti a suroviny. V nastalém klidu jsem si všiml truhly ze které škvírami unikalo jasné světlo, známka pokladu nepředstavitelné hodnoty. Podíval jsem se na svého přítele a pozval jsem ho aby se šel podívat se mnou na to co se v té truhle skrývá, ale on jen mávl rukou a vydal se druhým směrem hledat opozdilce z nepřátelského vojska kteří ještě nestihli utéct. V duchu jsem mu poděkoval za jeho velkorysost a se srdcem plným očekávání jsem zvedl víko.
Attachments
Snímek obrazovky 2025-03-28 170035.png
Snímek obrazovky 2025-03-28 170035.png (1.72 MiB) Viewed 3252 times
Snímek obrazovky 2025-03-28 170009.png
Snímek obrazovky 2025-03-28 170009.png (1.73 MiB) Viewed 3252 times
Snímek obrazovky 2025-03-19 232148.png
Snímek obrazovky 2025-03-19 232148.png (418.91 KiB) Viewed 3597 times
Last edited by Torguenada1 on 29 Mar 2025, 11:54, edited 2 times in total.
freeharika
Suzerain

#2 Post by freeharika »

Please, add more details of the battle. In order to add the details you should edit your post.
Torguenada1
Novice

#3 Post by Torguenada1 »

jako vic priloh , protože lip napsat to uz asi nesvedu
Torguenada1
Novice

#4 Post by Torguenada1 »

dobrý den tak jsem to přepsal
freeharika
Suzerain

#5 Post by freeharika »

Good job! The rewards are waiting for you on the server.
Post Reply

Return to “Stories about the great deed – Arch-Ruin annihilation!”