Graal.

What you dislike about the gameplay
Post Reply
JOLTTEAM
Novice

Graal.

#1 Post by JOLTTEAM »

EN:

Usually there's always in the same position. Creating or region or qqaazz Karalius that is in the region.

Finish the Graal event. Treat as a position 8 to this player. We hope Let us not where she graal

Valuable Player Friends, I am waiting for feedback.

TR:

Graal Genellikle hep Aynı Bölgeye çıkıyor. Ya qqaazz olan bölgede yada Karalius olan bölgede çıkıyor.

Bari Graal Etkinliğini bitirin Bu oyunculara 8. mevkii olarak Verin bizde kurtulalım. Alabilecekmiyiz ne yapabileceğiz diye Düşünmeyelm hiç Boşuna...

Siz Değerli Oyuncu Dostlarımızın da Yorumlarını bekliyorum.
Ex-Turkish Server Moderator
troyka_tr
Novice

Re: Graal.

#2 Post by troyka_tr »

aynen birde dengeler eşit değil adamı 100 milyon askeri var 5s benim 10 milyon askerim var bende 5s
eccentric_tr
Novice

#3 Post by eccentric_tr »

+++
eccentric_tr
Novice

#4 Post by eccentric_tr »

bu oyunda hiçbir şey adil değil malesef. ne bizlere verilen artefakt ödülleri,ne gelen tuzlu göl ödülleri,ne de grall.

Unfortunately, nothing in this game is not fair. What we awards given to artifacts, what awards from the salty lake, nor Gralla.
xxMehmet
Novice

#5 Post by xxMehmet »

11.02.2015 De Graal 24-13 De çıkıyor
12.02.2015 De Graal 25-14 de çıkıyor.

Yönetim her defasında Random dese de ben bunun random olabileceğine inanmıyorum.
72x20 Krallıkda Graalın bir Krallık uzağına Gelme olasılığı 72 milyonda 1 ihtimaldir.

haftanın 3 günü ya KARALIUS yada qqaazz graal alıyor. bence bu yönetimin bizlere yaptığı bir düzenbazlık. kaldırın etkinliği en azından en güçlüler daha da güçlü olmasın.
tolgaalemdarogl
Novice

#6 Post by tolgaalemdarogl »

Bıktık artık bu RANDOM "Y A L A N I N D AN"
mechulser
Novice

#7 Post by mechulser »

ÖZELLİKLE ARTEFAK ÖDÜLLERİ ÇOK DENGESİZ TÜRK OYUNCU HARİCİ DİĞER OYUNCULARA %95 SAĞLAM ÖDÜL GELİYOR VE BUNUN ÜZERİNE TABİKİ TUZLU GÖL VE GRALL DA EKLENİNCE OYUN TAMAMEN 3-5 KİŞİNİN ETRAFINDA DÖNÜYOR ONLARDA BELLİ GAZ GUZ GİBİ OYUNCULAR :)
bezgindunya
Novice

#8 Post by bezgindunya »

Arkadaşların başkentine bakın. nereye taşımışlarsa orada birşeyler olacaktır. Ya göl çıkacaktır .. ya da .....
troyan_tr
Novice

#9 Post by troyan_tr »

random, random, random, hep aynı hikaye nednse hep türklere gelince random.
qqaazz yatırmış parayı yönetim minnet borcunu ödüyor bende türk sunucuda yatırdım parayı bir faydasını görmedik ne orda ne burda .
bırakın artık bu random yalanını.
Don't underestimate the power of your enemy, no matter how big or small, one day it could be to your detriment. ( ATILLA )
guickly776
Novice

#10 Post by guickly776 »

It is clear that the administration favours certain players and clans
JOLTTEAM
Novice

#11 Post by JOLTTEAM »

guickly776 wrote:It is clear that the administration favours certain players and clans
Yönetimin belirli kişilere Tolerans tanıdığı apaçık belli diyor..
ZKartaL
Novice

#12 Post by ZKartaL »

Yaklaşık 4 yıldır oynuyorum 1 defa bile ne tuzlu nede graal mevkisi geldi ve oyun herkese eşit olarak dağılıyor yalanına kimse inan masın NEZAMAN bir görev için Kİ harcayalım mutlaka harabelerde Kİ geliyor yada cöpte olsa arte gelmekte yönetim herkes eşit davranmıyor bunu başından beri belli kimse kimseyi kandırmasın bu tamamen çıkar ilişkisi....

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Ziraatcim
Novice

#13 Post by Ziraatcim »

JOLTTEAM wrote:EN:

Usually there's always in the same position. Creating or region or qqaazz Karalius that is in the region.

Finish the Graal event. Treat as a position 8 to this player. We hope Let us not where she graal

Valuable Player Friends, I am waiting for feedback.

TR:

Graal Genellikle hep Aynı Bölgeye çıkıyor. Ya qqaazz olan bölgede yada Karalius olan bölgede çıkıyor.

Bari Graal Etkinliğini bitirin Bu oyunculara 8. mevkii olarak Verin bizde kurtulalım. Alabilecekmiyiz ne yapabileceğiz diye Düşünmeyelm hiç Boşuna...

Siz Değerli Oyuncu Dostlarımızın da Yorumlarını bekliyorum.

Bu yoruma kesinlikle katılıyorum. neredeyse hesap bilgilerimizi de verecekler onlara. keserken zorlanmasınlar diye ;)
serkan930
Novice

#14 Post by serkan930 »

yapılan yorumları okuyup değerlendirdiğimde herkeze katılırım. Hatta yazılanların eksiği var fazlası yoktur. Random Random Random yuh yani bir kişiye 3 kez aynı ödül verilirmi
Schovalie
Novice

#15 Post by Schovalie »

Maalesef oyun neredeyse bazı kişilere 8. şehir olarak graal çıkarmaktan öteye gidemiyor, verin başkentinin yanında siz de kurtulun biz de...
Muratek_tr
Esquire

#16 Post by Muratek_tr »

it is obvious, they are favoured by game administration. Game managers need to check their teams who support these player and have to stop it.
TejasPatel
Captain

#17 Post by TejasPatel »

After the merger we have people from different timezone (Not by choice)...Why cant the grail appear at a random time just like everything else in this game...?
JOLTTEAM
Novice

#18 Post by JOLTTEAM »

Ziraatcim wrote:
Bu yoruma kesinlikle katılıyorum. neredeyse hesap bilgilerimizi de verecekler onlara. keserken zorlanmasınlar diye ;)

Güzel fikir abla.. :) Onlar bunu da yapabilirler.
lancelet
Novice

#19 Post by lancelet »

JOLTTEAM wrote:
guickly776 wrote:It is clear that the administration favours certain players and clans
Yönetimin belirli kişilere Tolerans tanıdığı apaçık belli diyor..

for example saphienta's area specially 45-10 around + , - 5 maps
Post Reply