Biulgan 7 Lv Harabe ve Mutluluğun resmi
-
- Novice
Biulgan 7 Lv Harabe ve Mutluluğun resmi
Merhaba O gün Ailemle birlikte göl kenarına piknik yapmaya gidecektik. Eşim ile birlikte bütün hazırlıklarımız tamamladık sadece 5 dk oyuna bakmam gerektiğini hissettim ve iyiki oyuna bakmışım. Raporlarımın arasında 7 seviyeli antik harabeyi görünce kalbim yerinden çıkacak gibi hissettim. ve acele ederek başkentimin kapısını actım. Başkentimin kapısı açılana kadar 5 dakikalık süre geçmek bilmedi, gülüyordum ve işte sonunda yıllarca beklediğim 7. seviye harave karşımda diyordum. Şehrimin kapısı açıldığında hemen tomarlarımı basarak antik Harabeye ordumu gönderdim. ve sürekli gözlem almaya başladım. çünkü benden önce kimsenin kesmesini istemiyordum.
Eşim hadi pikniğe gidecektik geç kaldık diyor bende ona sürekli eksik almadığımız malzemelerden bahsediyor oyalanıyordum.Harabeyi kestiğim duygularımı anlatamam o anki duygularım çok karışıktı ve sevinçliydim. sonunda şans bana gülmüştü ve başarmıştım görevimi yapmıştım daha sonra Şehrimim kapısını kapatıp Ailemle birlikte huzurlu bir şekilde göl kenarına piknik yapmaya gittik, ve çok güzel bir gün geçirdik bu güzel günde mylands oyununun da etkisi çok büyüktü Mylands yönetimine çok teşekkür ediyorum. iyi çalışmalar.

- Attachments
-
- baiulgan.png (201.89 KiB) Viewed 5664 times
-
- baiulgan3.png (930.03 KiB) Viewed 5664 times
-
- Suzerain
Re: Biulgan 7 Lv Harabe ve Mutluluğun resmi
Please, add the translation of your story into English.
-
- Novice
freeharika wrote:Please, add the translation of your story into English.
Hello On that day we were going to have a picnic with my family by the lake. I felt that I had to look at the game for only 5 minutes and I looked at the good game. When I saw 7 levels of ancient ruins among my reports, I felt like my heart would come out. and hasten to open the door of my capital. I did not know how long it would take 5 minutes to open the gate of my capital, laughing, and at the end I was waiting for the seventh level for a long time. When the gate of my city opened, I immediately sent my armies to the ancient Harabeye army. and I started to take continuous observation. because I did not want anyone to stop before me

-
- Suzerain
Please, add the discription of the battle itself.